Airconditioning

Energiezuinig koelen én verwarmen

Airco's op maat van jouw woning of kantoor

Bij EGS Kli-Maas begrijpen we dat elke woning en elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte airco oplossingen aan die perfect passen bij jouw wensen en behoeften.

Geniet het hele jaar door van een comfortabel klimaat dankzij ons aanbod van energiezuinige airco’s.

Waarom kiezen voor een airco?

Creëer het gewenste binnenklimaat met onze energiezuinige airco oplossingen. Van koelen in de zomer tot aan het verwarmen in de winter. Dankzij het modern ontwerp en design van de toestellen in ons aanbod, passen ze perfect in elke ruimte van jouw woning of kantoor.

In vergelijking met een klassieke centrale verwarming, waarbij één thermostaat de hele woning regelt, bieden airconditioningssystemen gerichtere en energiezuinigere verwarmings- en koelingsopties.

Waar kan je van genieten bij EGS Kli-Maas?

Kwaliteitsvolle merken

We werken met de bekendste merken, zoals: Mitsubishi, LG, Fujitsu en Daikin. En enkel met toestellen, die perfect aansluiten bij de ruimte(s) in jouw woning.

De beste prijs-kwaliteit

Wij zorgen voor een aangename temperatuur, zowel in de zomer als in de winter. En dat steeds aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Tot vijf jaar garantie
Standaard geven we twee jaar garantie, maar als je kiest voor ons onderhoudscontract, verlengen we deze tot wel vijf jaar! Zo kun je echt zorgeloos genieten van duurzaamheid.

Onze airco's bieden

  Comfort het hele jaar door
Met een airco kun je genieten van een aangename temperatuur, zowel tijdens het warme zomerweer als tijdens de koude wintermaanden.

  Besparing op je energiefactuur
Moderne airconditioningsystemen zijn ontworpen om efficiënt te werken, waardoor je bespaart op je energiefactuur in vergelijking met traditionele verwarmings- en koelsystemen.

  Betere luchtkwaliteit
Airco’s verbeteren de luchtkwaliteit in je woning of op kantoor door de lucht te filteren en te ontvochtigen, waardoor je minder last hebt van allergieën en onaangename geuren.

  Flexibele inrichting
Ze zijn geschikt voor de verschillende soorten ruimtes van je woning of kantoor. Dankzij ons aanbod zijn er tal van opties om aan al je specifieke wensen en behoeften te voldoen.

  Stille en discrete werking
Moderne airco’s zijn vaak veel stiller dan oudere modellen, wat zorgt voor een onopvallende maar efficiënte werking.

  Meerwaarde van je woning
De installatie van een airco kan de waarde van je woning verhogen, wat handig kan zijn als je ooit besluit te verkopen.

Heb ik ook buitenunit nodig?

Een buitenunit bij een airco voert warmte af, bevat de compressor en de ventilator, en speelt een cruciale rol in het koelmiddelcircuit. De meest gangbare airco oplossingen vragen inderdaad om de plaatsing van een buitenunit. 

Heb je deze mogelijkheid niet? Geef dit zeker aan bij je aanvraag en wij voorzien een gepaste oplossing voor jouw woning of kantoor.

Een buitenunit beter beschermen?

Een buitenunit is in principe al ontworpen om stil en weerbestendig te zijn. Wens je een omkasting voor jouw buitenunit? Geen probleem! EGS Kli-Maas zoekt samen met jou naar de geschikte oplossing.

Een omkasting zorgt naast een modern en luxueus uiterlijk, er ook voor dat dat de buitenunit extra beschermd is tegen weersomstandigheden zoals regen, hagel en sneeuw.

Kiezen voor EGS Kli-Maas is kiezen voor kwaliteit

We werken met deze kwaliteitsvolle merken

Vraag jouw offerte aan

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan voor jouw airco-oplossing.

Wij geven je een gedetailleerd overzicht van alle kosten en vertellen je graag over wat je kunt verwachten van de installatie bij je thuis of op kantoor.

Onze realisaties

Ontdek onze recent uitgevoerde airco-installaties bij onze klanten, zowel in Belgie als Nederland!

Daikin Perfera vloermodel

Doel

Koelen en verwarmen, esthetisch geïntegreerd in dit architectenbureau.

Daikin Perfera

Doel

Koelen en verwarmen, afgewerkt met maatwerk kasten.

2x Daikin Sensira

Doel

Koelen en verwarmen

Daikin Stylish en Daikin Perfera

Doel

Koelen - verwarmen , op een duurzame en esthetische manier.

24x Mitsubishi Basics 5 kW

Doel

Aangenaam binnenklimaat voor een verzorgingshuis met 24 kamers, allen in fases voorzien van lucht/lucht warmtepompen.

LG Multi-Split opstelling

Doel

Koelen en verwarmen in alle seizoenen, waarbij alles esthetisch werd afgewerkt.

Jouw installatie in 4 stappen

Ontdek precies hoe de aanvraag tot de uiteindelijke installatie van jouw toestel bij ons verloopt.

1
1

Kennismaking

We starten met een vrijblijvende kennismaking, die zowel telefonisch als ter plaatse bij je thuis kan plaatsvinden. Na een bezichtiging op locatie gaan we aan de slag met een gepersonaliseerde offerte. Zo komen we samen tot de meest geschikte airco oplossing voor jouw project.

2
2

Advies op maat

Naast het koel­en en ver­warm­en van ruimtes, heb je mogelijks ook nog andere noden in je woning of bedrijf. Daar­om adviser­en we je graag in de beste op­los­sing, op maat van jouw specifieke vrag­en, bud­get en leef­om­gev­ing. En dat volledig zon­der ver­plicht­ing­en!
3
3

Installatie

Voor­al­eer we aan de slag gaan, be­kijk­en we sam­en wat de beste plek is bin­n­en en buit­en voor de ef­fectieve in­stal­latie. Vervolgens zorgen we vakkundig voor de nodige voor­bereid­ingen (denk bij­voor­beeld aan boring­en, leid­ing­en en ophang­system­en).

4
4

Nazorg

Al onze toestel­len ge­niet­en stand­aard van twee jaar garan­tie. Kies je bij ons voor een onder­houds­contract? Dan ver­leng­en we deze tot wel vijf jaar! Zo kun je echt zorge­loos ge­niet­en. Wist je trouw­ens dat een goed onder­houden airco-installatie tot 30% minder energie ver­bruikt?

Heb je nog vragen?

Wenst je meer informatie over EGS Kli-Maas of heb je een vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Onze experts staan klaar om naar jou te luisteren en u verder te helpen!

In onze FAQ vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Graag liever persoonlijk contact? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Onze experts staan klaar om naar u te luisteren en u verder te helpen!

Contacteer ons!