Vraag jouw offerte aan

Vul de korte vragenlijst in!

Vraag je vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe je kunt besparen op jouw energiefactuur.

Neem nu je eerste stap in je energietransitie!

Onze contactgegevens

Ons team van experten en installateurs staan altijd klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu op zoek bent naar infor­matie over onze werking, de kosten en op­brengsten van duur­zame energie of je wilt weten wat voor jou speci­fiek de beste optie is, wij zijn hier om jouw vragen te beant­woorden.

Je kan ons altijd be­reiken via ons telefoon­nummer, per e-mail of via het contact­formulier op deze pagina. Wij staan altijd klaar om jou te helpen!

We kijken er­naar uit om samen met jou te werken aan een duur­zame toekomst!

Onze werkwijze

Ontdek precies hoe de aanvraag tot de uiteindelijke installatie van jouw toestel bij ons verloopt.

1
1

Kennismaking

We starten met een vrijblijvende kennismaking, die zowel telefonisch als ter plaatse bij je thuis kan plaatsvinden. Na een bezichtiging op locatie gaan we aan de slag met een gepersonaliseerde offerte. Zo komen we samen tot de best geschikte oplossing voor jouw gehele woning.
2
2

Advies op maat

Naast het koel­en en ver­warm­en van ruimtes, heb je mogelijks ook nog andere noden in je woning of bedrijf. Daar­om adviser­en we je graag in de beste op­los­sing, op maat van jouw specifieke vrag­en, bud­get en leef­om­gev­ing. En dat volledig zon­der ver­plicht­ing­en!
3
3

Installatie

Voor­al­eer we aan de slag gaan, be­kijk­en we sam­en wat de beste plek is bin­n­en en buit­en voor de ef­fectieve in­stal­latie. Vervolgens zorgen we vakkundig voor de nodige voor­bereid­ingen (denk bij­voor­beeld aan boring­en, leid­ing­en en ophang­system­en). Bij EGS Kli-Maas ben je zeker van een zorg­vuld­ige en vlek­ke­loze af­werk­ing.
4
4

Nazorg

Al onze toestel­len ge­niet­en stand­aard van twee jaar garan­tie. Kies je bij ons voor een onder­houds­contract? Dan ver­leng­en we deze tot wel vijf jaar! Zo kun je echt zorge­loos ge­niet­en. Wist je trouw­ens dat een goed onder­houden airco oplossing, tot 30% minder energie ver­bruikt?