Het DNA van EGS Kli-Maas

Bij EGS Kli-Maas hebben we één simpel doel: een posi­tieve invloed hebben op de wereld om ons heen. We zet­ten alles op alles om woningen, bedrijven en hun om­geving te ver­beter­en, met meet­bare resultaten en doelen.

Onze kracht bij EGS Kli-Maas? Onze oprechte be­trok­ken­heid bij klanten en projecten. We hechten enorm veel waarde aan heldere communicatie, zowel intern als extern, en we zijn altijd flexibel en snel in onze aanpak.

Samen kunnen we écht iets betekenen! 

Over ons

Onze waarden

Klantgericht

Transparant

Duurzaam

1. Klantgericht

Jij staat centraal

  • Eenvoud loont: bij ons geldt de regel van eenvoud en duidelijkheid. Wij regelen jouw project van A tot Z zonder verborgen verrassingen, kleine lettertjes of last-minute wijzigingen na de overeenkomst.
  • Jij staat op nummer één: we denken met jou mee en doen er alles aan om jouw wensen te vervullen, van de planning tot het onderhoud. Wij regelen het!
  • Focus op oplossingen: wij laten jouw installatie schitteren met de meest efficiënte, betrouwbare en innovatieve oplossingen die de markt te bieden heeft. Eenvoudig en effectief!

2. Transparant

Betrouwbaarheid en transparantie

  • Eerlijkheid: we geven jou het complete plaatje, van kosten tot wat je van onze oplossingen mag verwachten.
  • Betrouwbaar: we communiceren open en eerlijk en je kan altijd op onze service rekenen.

3. Duurzaam

Innovatie zit in ons DNA

  • Innovatie: we zijn altijd op zoek naar frisse en betere ideeën om de wereld duurzamer te maken. Dat betekent samenwerken met innovatieve partners en investeren in ons eigen onderzoek.
  • Efficiëntie: we houden het efficiënt met één vestiging waarbij we ons focussen op provincies die binnen een redelijke afstand liggen van ons hoofdkwartier. Zo zijn we niet alleen dichtbij om jou te bedienen, maar verminderen we ook onze ecologische voetafdruk door lokaal te opereren.
  • Zelfontwikkeling: Wij volgen nieuwe technieken en technologieën op de markt nauw op. Zo scholen wij ons team regelmatig bij om up-to-date te blijven en de nieuwste en laatste certificeringen te bemachtigen.

Maak kennis met het team

Streven naar een duurzamere wereld doe je niet alleen. Maak kennis met enkele van de geweldige mensen achter EGS Kli-Maas. Zij zijn de personen die het bedrijf tot leven brengen en zich elke inzetten voor een duurzame toekomst voor onze klanten en onszelf.

Team EGS Kli-Maas

Benieuwd naar meer?

Ontdek ook onze andere diensten voor particulieren en be­drijven, waaronder zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en elek­trici­teitswerken!

Zonne­panel­en, thuis­batterij­en en laad­pal­en voor parti­cul­ieren

Zonne­panel­en, batterij­opslag en laad­pal­en voor bedrijv­en

Elektriciteits­werken voor particulieren en bedrijven