Warmtepompen

Een slimme manier om je woning te verwarmen én koelen

In elk seizoen genieten van besparingen op je energiefactuur

Een warmtepomp is een slimme oplossing dat warmte haalt uit de grond, water of lucht en deze vervolgens je woning inblaast of het water verwarmt (of verkoelt) dat door je radiatoren of vloerverwarming loopt. Het is niet alleen een milieuvriendelijke manier om je woning of kantoor warm te houden, maar het zorgt het hele jaar door voor een besparing op je energiefactuur

Als je overweegt om volledig van het gas af te stappen, dan is een warmtepomp in huis halen de ideale oplossing voor jou!

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Met een warmtepomp zeg je vaarwel tegen gas en kies je voor een slimme manier om je gehele woning te verwarmen én te verkoelen. Dat geldt ook voor je sanitair water! Dankzij de smart grid technologie van de moderne warmtepompen in ons gamma, past de warmtepomp zich aan de stroomproductie en -consumptie aan, zodat je altijd zo (energie)efficiënt mogelijk het klimaat regelt van je woning. Heb je al zonnepanelen en/of een thuisbatterij? Dan profiteer je extra van deze combinatie!

Waar kan je van genieten bij EGS Kli-Maas?​

Kwaliteitsvolle merken

We werken met de bekendste merken zoals Daikin en Fujitsu Waterstage. En enkel met warmtepompen die perfect aansluiten bij de noden bij jouw thuis.

De beste prijs-kwaliteit

Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan, zodat jij in elk seizoen van het jaar netjes kunt besparen op je energiefactuur.

Tot 5 jaar garantie

Standaard geven we twee jaar garantie, maar als je kiest voor ons onderhoudscontract, verlengen we deze tot wel vijf jaar! Zo kun je echt zorgeloos genieten van duurzaamheid.

Onze warmtepompen bieden

  Hoge energie-efficiëntie
Warmtepompen halen warmte uit de lucht, water of grond en leveren meer energie dan ze verbruiken. Een uiterst efficiënte met andere woorden!

✓  Besparing op je energiefactuur
In elk seizoen van het jaar kan je genieten van een besparing op je energiefactuur. Een investering die zichzelf terugverdient.

✓  Comfortabel klimaat
Warmtepompen kunnen zowel verwarmen als koelen, wat zorgt voor comfort gedurende het hele jaar door.

✓  Langere levensduur
Warmtepompen gaan vaak langer mee dan gewone verwarmingssystemen. Dat zijn minder zorgen voor jou.

✓  Flexibiliteit
Ze zijn geschikt voor zowel woningen als bedrijven en zijn snel rendabel bij nieuwbouw en renovatieprojecten.

Kiezen voor EGS Kli-Maas is kiezen voor kwaliteit

We werken met deze kwaliteitsvolle merken

Vraag jouw offerte aan

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan voor jouw warmtepomp.

Wij geven je een overzicht beeld van alle kosten en vertellen je grag over wat je kunt verwachten van de installatie bij je thuis.

Onze realisaties

Ontdek onze recente realisaties van warmtepompen bij onze klanten, zowel in Belgie als Nederland!

R-Aqua 10 kW hoog temp lucht/water warmtepomp (airco)

Doel

Totaal ver­duur­zamings­project met 5 airco's en 24 zonne­panel­en i.s.m. EGS Group. Van het gas af, bijna vol­ledig zelf­voor­zien­end.

Daikin lucht/water warmte­pomp met Daikin los­staande 200 liter sani­tair warm­water­boiler

Doel

Koelen en verwarmen tegen een goed rendement. Heel het jaar door een aangenaam leefklimaat.

Jouw installatie in 4 stappen​

Ontdek precies hoe de aanvraag tot de uiteindelijke installatie van jouw toestel bij ons verloopt.

1
1

Kennismaking

We starten met een vrijblijvende kennismaking, die zowel telefonisch als ter plaatse bij je thuis of op kantoor kan plaatsvinden. Na een bezichtiging op locatie gaan we aan de slag met een gepersonaliseerde offerte. Zo komen we samen tot de meest geschikte warmtepomp oplossing voor jouw woning of bedrijf.

2
2

Advies op maat

EGS Kli-Maas heeft verschillende soorten warmtepompen in zijn gamma. Op basis van jouw persoonlijke situatie adviseren we je graag in de beste oplossing, op maat van jouw specifieke noden, budget en woonomgeving. Volledig zonder verplichtingen!

3
3

Installatie

Vooraleer we aan de slag gaan, bekijken we samen wat de beste plaats is voor jouw warmtepompinstallatie. Vervolgens zorgen we met ons team, vakkundig voor de nodige voorbereidingen. Steeds zorgvuldig, vlekkeloos afgewerkt en netjes opgeruimd.

4
4

Nazorg

Al onze toestellen genieten standaard van twee jaar garantie. Kies je bij ons voor een onderhoudscontract? Dan verlengen we deze tot wel vijf jaar! Zo kun je echt zorgeloos genieten. Wist je dat onderhoud er ook voor zorgt dat je rendement op pijl gehouden wordt?

Heb je nog vragen?

Wenst je meer informatie over EGS Kli-Maas of heb je een vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Onze experts staan klaar om naar jou te luisteren en je verder te helpen!

In onze FAQ vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Graag liever persoonlijk contact? Contacteer ons dan via het contactformulier.

Onze experts staan klaar om naar u te luisteren en u verder te helpen!

Contacteer ons!